Το studio της Focus Film pictures, έρχεται για να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς στο χώρο της καλλιτεχνικής φωτογράφησης και επαγγελματικής βιντεοσκόπησης.

Εξοπλισμένο με τα τελειότερα μηχανήματα επεξεργασίας εικόνας ήχου και φωτογραφίας είναι σε θέση να δημιουργήσει βιντεοπαραγωγές και φωτογραφίσεις υψηλού επαγγελματικού επιπέδου. Διαθέτουμε κάμερες, μηχανήματα , υπολογιστές και προγράμματα που χρησιμοποιούνται σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και επαγγελματικά studios, Ελλάδας και Ευρώπης, για την παραγωγή ταινιών, ντοκιμαντέρ, διαφημιστικών τηλεοπτικών spots και καλλιτεχνικών video clips.

Έτσι απευθυνόμαστε σε σας για την κάλυψη γεγονότων που θα θέλατε να μείνουν ανεξίτηλα στην μνήμη σας, όχι όμως με μια απλή συρραφή παρωδίας εικόνων, αλλά με επαγγελματικές λήψεις, άψογο μοντάζ και σκηνοθετική επιμέλεια. Δυνατότητα κάλυψης με πολλές κάμερες, κοινωνικών εκδηλώσεων (γάμων, δεξιώσεων, κλπ.), πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, θεατρικών και μουσικών παραστάσεων αλλά και επιστημονικών συνεδρίων και διαλέξεων.

Δυνατότητα κάλυψης σε όλη την Ελλάδα!  Με μια «βόλτα» στις σελίδες μας σίγουρα θα δείτε και θα βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει αλλά και κάτι που ίσως δε το είχατε σκεφτεί.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο που θα διαθέσετε και είμαστε σίγουροι ότι θα πείτε: «Άξιζε τον κόπο»